Wat doe jij?

Iedereen kan een steentje bijdragen!

Doneer nu online via Ideal.

Een eenmalige gift kan overgemaakt worden via rekeningnummer NL96 RABO 0358275393 t.n.v. Stichting Joseba.

Word donateur van Joseba.
Download hier het machtigingsformulier en stuur dit ingevuld, ondertekend en ingescand naar info@stichtingjoseba.nl of mail ons voor een uitgeprinte versie met antwoordenveloppe.

Andere manieren om Joseba te helpen zijn er ook:

• Bid voor vrouwen die onbedoeld zwanger zijn, voor hun ongeboren kinderen en voor de mensen die zich voor hen inzetten.
  • Verzamel zoveel mogelijk informatie over het (beëindigen van het) ongeboren leven en over de argumenten voor en tegen. Informatie is bijvoorbeeld te vinden via de links op deze site. [Bezoek als je/u Engels kunt volgen, ook http://www.unmaskingchoice.ca/training/classroom]
  • Ga het gesprek aan over dit onderwerp met vrienden, klasgenoten of mensen in je omgeving.
  • Vraag de kerkenraad, dominee of voorganger te bidden voor het ongeboren leven en de gemeente op te roepen zich hiervoor in te zetten.
  • Bekijk hier en hier kaartjes met een boodschap en deel ze via social media.  Bestel deze kaartjes via info@stichtingjoseba.nl en deel ze uit. Let op: de afbeeldingen kunnen confronterend zijn. Klik hier voor een afbeelding van een ongeboren baby in de 11e week van de zwangerschap.
  • Nodig een spreker uit op school, voor een verenigingsavond of geef zelf een presentatie over de beschermwaardigheid van het (ongeboren) leven. Mail Stichting Joseba voor mogelijkheden.
  • Overweeg of je vrijwilligerswerk kunt doen voor één van de Nederlandse pro-life organisaties.

HARTELIJK DANK VOOR ELKE VORM VAN STEUN!

Nieuwe CD

Het gelegenheidskoor heeft weer een nieuwe CD opgenomen: Gedenk je Schepper...

Contacten met de stichting verlopen via:
info@stichtingjoseba.nl