Wie is Joseba?

Stichting Joseba is genoemd naar een heldhaftige vrouw uit het Oude Testament (de Bijbel), die een kind in leven hield dat recht had op de troon. Voor meer uitleg over de naam en het logo van Joseba, klikt u hier.

Het bestuur van Stichting Joseba bestaat uit een voorzitter, secretaris en penningmeester.

Voorzitter: Mw. W. van Essen – Sonnevelt
Secretaris: Mw. A.E.P. Murre – van Gilst
Penningmeester: Mw. E. Alberts
Het fiscaal nummer (RSIN nummer) van de Stichting is: 852781350
Het banknummer van de Stichting is: NL96 RABO 0358275393 (IBAN)

Stichting Joseba is ingeschreven onder KvK nummer: 57890889 (Rotterdam Rijnmond)

De beleidsplannen van 2013 – 2015 en 2016-2018 kunt u hier downloaden en inzien.

Het meest actuele beleidsplan (2019-2021) vind u hier.
De financiële overzichten van 2013 tot 2017 zijn te verkrijgen via ons email adres info@stichtingjoseba.nl.

De twee meest actuele overzichten van baten en lasten van de stichting vindt u hier: 2018 en 2019.

anbi_fc_blauw40 Stichting Joseba heeft een ANBI STATUS. Een ANBI status heeft als voordeel dat organisaties en particulieren hun giften af kunnen trekken van de belasting en de stichting wordt gevrijwaard van het betalen van belasting over giften en schenkingen.

Coronavirus

De geplande lezingenreeksen van Jonathon van Maren en Maaike Rosendal in D.V. april en mei kunnen helaas niet doorgaan vanwege het Corona-virus. Met betreffende locaties - waar een lezing z...

Contacten met de stichting verlopen via:
info@stichtingjoseba.nl