Wie is Joseba?

Stichting Joseba is genoemd naar een heldhaftige vrouw uit het Oude Testament (de Bijbel), die een kind in leven hield dat recht had op de troon. Voor meer uitleg over de naam en het logo van Joseba, klikt u hier.

Stichting Joseba

Het bestuur van de Stichting bestaat uit een voorzitter, secretaris en penningmeester.

Voorzitter: Mw. W. van Essen – Sonnevelt
Secretaris: Mw. A.E.P. Murre
Penningmeester: Mw. S.C. Westerlaken
Het fiscaal nummer (RSIN nummer) van de Stichting is: 852781350
Het banknummer van de Stichting is: NL96 RABO 0358275393 (IBAN)

Stichting Joseba is ingeschreven onder KvK nummer: 57890889 (Rotterdam Rijnmond)

De beleidsplannen van 2013 – 2015 en 2016-2018 kunt u hier downloaden en inzien.
De financiële overzichten van 2013 tot 2016 zijn te verkrijgen via ons email adres.

anbi_fc_blauw40 Stichting Joseba heeft een ANBI STATUS. Een ANBI status heeft als voordeel dat organisaties en particulieren hun giften af kunnen trekken van de belasting en de stichting wordt gevrijwaard van het betalen van belasting over giften en schenkingen.

Nieuwe CD

Het gelegenheidskoor heeft weer een nieuwe CD opgenomen: Gedenk je Schepper...

Contacten met de stichting verlopen via:
info@stichtingjoseba.nl